Speciális ajánlatok

A The Secret Garden Day Spa-ban

Júniustól augusztus végéig frissítő kezelésekkel és kedvezményes árakkal várjuk azokat, akik testet-lelket regeneráló, kényeztető kezelésre vágynak és szeretnék megismerni Budapest új luxus spáját, a The Secret Gardent.

TESTRADÍR - BŐRMEGÚJÍTÓ TESTKEZELÉS
TESTRADÍR - BŐRMEGÚJÍTÓ TESTKEZELÉS

25 perc – 15 000 Ft 12 000 Ft

Egész testet felfrissítő átdörzsölés választható erősségű és illatú testradírokkal, hogy elősegítsük a bőr megújulását. A bőrradírozás során megszabadulunk az elhalt hámsejtektől, ezzel javítva a bőr oxigénellátását. A kezelés során a testradír jótékony összetevői a bőr mélyebb rétegeibe szívódnak be, hogy hidratálják, táplálják azt.

HYPNOTIQUE MÉLYMEDITÁCIÓS ARCRITUÁLÉ
HYPNOTIQUE MÉLYMEDITÁCIÓS ARCRITUÁLÉ

45 perc – 21 000 Ft 16 800 Ft

Rituálénk során újrahangoljuk a csakrákat, megtisztítjuk az elmét a negatív gondolatoktól, és egy különleges, illatokban gazdag utazásra invitáljuk. Az ellazító mozdulatok után hangdoboz segítségével hatunk a testen végigfutó csakrákra, majd arc- és fejmasszázzsal szabadítjuk meg minden feszültségtől. Miután az első érintések kellemesen ellazították a testet, illatokkal és hangokkal teli élményt adunk. A kezelés során különleges mengalír esszenciát simítunk a bőrbe, majd egy speciális hangdoboz, az úgynevezett kalimba segítségével megkezdjük a csakrák harmonizálását. Ezt követően Ön már egy másik világban elmerülve élvezheti a letisztítást és az arcfeszesítő masszázst illóolaj kombinációval.

AROMATIQUE TESTRITUÁLÉ
AROMATIQUE TESTRITUÁLÉ

60 perc – 24 000 Ft 19 200 Ft

Egyedülálló aromaterápiás kezelés, amely harmóniába hozza a testet és a lelket. Az egész testet érintő rituálé speciális hullámmasszázs technikára épül, amely gyakorta okoz flow-élményt a kezelésben résztvevők számára. A folyamat során használt illóolajok még napokon át éreztetik jótékony hatásukat, ezért a kezelés kúraszerű alkalmazása különösen ajánlott.