Spa és Wellness - The Secret Garden Day Spa
1128
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1128,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive,responsive-menu-pro-slide-right
 

Spa és Wellness

A The Secret Garden Day Spa-t az impozáns belső tér és a szokatlan lokáció teszi igazán hangulatossá.
Spa az épület közepén

A legtöbb szállodai spa-val ellentétben nem egy eldugott részen, hanem az épület közepén, az átriumban kapott helyet. A buja növényzet, az eklektikus dizájn és a levegőt megédesítő illóolajok újra és újra ide csábítják a pihenni, regenerálódni vágyókat.

Jacuzzi idilli környezetben

A spa közepén található jacuzziban ülve a szálloda orchideákkal és csillárokkal díszített folyósóiban, felfelé tekintve az épület üvegkupolájában és a kék égben gyönyörködhetünk. Az 5 férőhelyes, 36°C-os jacuzzi tökéletesen alkalmas arra, hogy egy kiadós edzés vagy egy jóleső testkezelés után idilli környezetben kapcsolódjunk ki.

Finnszauna és gőzkabin a Day Spa-ban

Vendégeink a jacuzzi mellett a finnszauna és a gőzkabin jótékony hatásait is élvezhetik. A 80°C-os, 15-20%-os páratartalmú szauna és a 45°C-os 100%-os páratartalmú gőzkabin segít megszabadulni a szervezetben felgyülemlő méreganyagoktól, elősegíti a bőr tisztulását, serkenti a vérkeringést és oldja a stresszt.

Spa napidíjak

A The Secret Garden Day Spa külsős vendégeink előtt is nyitva áll. Bármely kezelés igénybevétele a teljes spa és a fitneszterem használatára jogosít.

Spa belépő

A Spa belépő a jacuzzi, gőzkabin, finn szauna és a fitneszterem használatára jogosít. Törölközőt és frissítőt ingyenesen biztosítunk.

Időkorlát

3 óra

Spa használat ára

5.000 Ft

Spa napijegy

A Spa belépő a jacuzzi, gőzkabin, finn szauna és a fitneszterem használatára jogosít. Törölközőt és frissítőt ingyenesen biztosítunk.

Időkorlát

1 nap

Spa használat ára

7.500 Ft