SECRET MAGIC páros kezelés - The Secret Garden Day Spa
1616
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1616,page-child,parent-pageid-1581,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive,responsive-menu-pro-slide-right
 

SECRET MAGIC páros kezelés

Különleges páros kezeléscsomag a The Secret Garden Day Spa-ban
qode-np-item
1
25 perc testradír
qode-np-item
2
45 perc Elysium testrituálé
qode-np-item
3
45 perc Hypnotique arcrituálé
qode-np-item
4
25 perc fürdőzés

Testradír

Egész testet felfrissítő átdörzsölés választható erősségű és illatú testradírokkal, hogy elősegítsük a bőr megújulását. A bőrradírozás során megszabadulunk az elhalt hámsejtektől, ezzel javítva a bőr oxigénellátását. A kezelés során a testradír jótékony összetevői a bőr mélyebb rétegeibe szívódnak be, hogy hidratálják, táplálják azt.

Elysium testrituálé

Különleges energetizáló rituálé, amely regenerálja a testet, felszabadítja a női- és férfienergiákat és jótékonyan hat a lélekre. E kezelés különlegessége, hogy az aromaterápiás masszázst kiegészítjük a rózsakvarc masszázspálca használatával és a hegyikristály női- és férfienergiákat felszabadító hatásával. Ezek segítségével stimuláljuk a has és a gerinc mentén lévő akupresszúrás pontokat.

Hypnotique mélymeditációs arcrituálé

Rituálénk során újrahangoljuk a csakrákat, megtisztítjuk az elmét a negatív gondolatoktól, és egy különleges, illatokban gazdag utazásra invitáljuk. Az ellazító mozdulatok után hangdoboz segítségével hatunk a testen végigfutó csakrákra, majd arc- és fejmasszázzsal szabadítjuk meg minden feszültségtől. Miután az első érintések kellemesen ellazították a testet, illatokkal és hangokkal teli élményt adunk. A kezelés során különleges mengalír esszenciát simítunk a bőrbe, majd egy speciális hangdoboz, az úgynevezett kalimba segítségével megkezdjük a csakrák harmonizálását. Ezt követően Ön már egy másik világban elmerülve élvezheti a letisztítást és az arcfeszesítő masszázst illóolaj kombinációval.

A páros rituálét kellemes, relaxációs fürdőzés követi.

A kezelés időtartama

140 perc

A kezelés ára

108.000 Ft

A kezelés időtartama

140 perc

A kezelés ára

108.000 Ft

EGYÉB PÁROS KEZELÉSEK

EGYÉB PÁROS KEZELÉSEK

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA