LOVE NEST páros kezelés - The Secret Garden Day Spa - Mystery Hotel
1680
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1680,page-child,parent-pageid-1581,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive,responsive-menu-pro-slide-right
 

LOVE NEST páros kezelés

Teljes testet kényeztető páros masszázs és fürdőzés a The Secret Garden Day Spa-ban
qode-np-item
1
25 perc testradír
qode-np-item
2
45 perc Hypnotique mélymeditációs arcrituálé
qode-np-item
3
60 perc Aromaterápiás masszázs
qode-np-item
4
25 perc fürdőzés

Testradír

Egész testet felfrissítő átdörzsölés választható erősségű és illatú testradírokkal, hogy elősegítsük a bőr megújulását. A bőrradírozás során megszabadulunk az elhalt hámsejtektől, ezzel javítva a bőr oxigénellátását. A kezelés során a testradír jótékony összetevői a bőr mélyebb rétegeibe szívódnak be, hogy hidratálják, táplálják azt.

Hypnotique mélymeditációs arcrituálé

Rituálénk során újrahangoljuk a csakrákat, megtisztítjuk az elmét a negatív gondolatoktól, és egy különleges, illatokban gazdag utazásra invitáljuk. Az ellazító mozdulatok után hangdoboz segítségével hatunk a testen végigfutó csakrákra, majd arc- és fejmasszázzsal szabadítjuk meg minden feszültségtől. Miután az első érintések kellemesen ellazították a testet, illatokkal és hangokkal teli élményt adunk. A kezelés során különleges mengalír esszenciát simítunk a bőrbe, majd egy speciális hangdoboz, az úgynevezett kalimba segítségével megkezdjük a csakrák harmonizálását. Ezt követően Ön már egy másik világban elmerülve élvezheti a letisztítást és az arcfeszesítő masszázst illóolaj kombinációval.

Aromaterápiás masszázs

Ezt a különleges kezelést kifejezetten párok számára találtuk ki, melyet páros kezelőhelyiségünkben végzünk el, ahol a két terapeuta egyszerre dolgozik a pár mindkét tagján. A gyengéd aromaterápiás testmasszázs során a páros férfi, illetve női tagjánál más-más illóolajkeveréket használunk, hogy női-férfi energiáikat az esszenciák által hozzuk harmóniába.

A páros rituálét kellemes, relaxációs fürdőzés követi.

A kezelés időtartama

155 perc

A kezelés ára

111.600 Ft

A kezelés időtartama

155 perc

A kezelés ára

111.600 Ft

EGYÉB PÁROS KEZELÉSEK

EGYÉB PÁROS KEZELÉSEK

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA