ENIGMA csomag - The Secret Garden Day Spa - Mystery Hotel Budapest
1684
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1684,page-child,parent-pageid-1546,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive,responsive-menu-pro-slide-right
 

ENIGMA csomag

Arc- és testkezelés csomagban a The Secret Garden Day Spa-ban
qode-np-item
1
30 perc hátmasszázs
qode-np-item
2
60 perc Maia női vagy Arion férfi arckezelés

MAIA bőrmegújító arckezelés nőknek

Bőrmegújító kezelés gazdag hatóanyagokkal, az érett bőr kényeztetésére. A ’Maia’ arckezelés a termékekben található termálvíz, az egyedi kombinációjú gyógynövények és a damaszkuszi rózsaillóolaj jótékony hatására épül. A rózsa évezredek óta ismert szépítő erejének és éltető olajának köszönhetően a kezelés idején megújulnak a bőrsejtek, az arc kisimul, a lélek pedig energiával töltődik fel. A tisztító fázis után gazdag arcolajjal kényeztetjük a bőrt, majd hatékony szemkörnyék masszázzsal csökkentjük a szarkalábakat. Ezt követően ellazító, üdítő arc-nyak-dekoltázs masszázst alkalmazunk, miközben a rózsaesszencia anti-aging hatása érvényesül. Befejezésképpen tápláló pakolást alkalmazunk, amelynek segítségével a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk.

ARION bőrmegújító arckezelés férfiaknak

Az ’Arion’ kezelésben alkalmazott természetes hatóanyagok új lendületet adnak a fáradt bőrnek és a léleknek. Tonizálják, hidratálják, táplálják a bőrt, a mélytisztító összetevők segítik a sejtek megújulását és regenerálódását. A kezelés során a termálvíz és a gyógynövények együttes erejével tisztítjuk meg a bőrt, majd gazdag elixírt alkalmazunk, hogy visszaadjuk az arc egészséges ragyogását. Fiatalító arcmasszázzsal és regeneráló hatóanyagokban gazdag olajjal segítjük a megújulást, majd egy arcmaszkkal a bőr mélyebb rétegeibe zárjuk mindazokat a kincseket, amelyeket a természet adott nekünk.

A kezelés időtartama

90 perc

A kezelés ára

38.700 Ft

A kezelés időtartama

90 perc

A kezelés ára

38.700 Ft

EGYÉB CSOMAGAJÁNLATOK

EGYÉB CSOMAGAJÁNLATOK

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA