ECLIPSE csomag - The Secret Garden Day Spa - Mystery Hotel Budapest
1695
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1695,page-child,parent-pageid-1546,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive,responsive-menu-pro-slide-right
 

ECLIPSE csomag

Arc- és testkezelés testradírozással egy csomagban a The Secret Garden Day Spa-ban
qode-np-item
1
25 perc testradír
qode-np-item
2
30 perc hátmasszázs
qode-np-item
3
30 perc Aromatique arcrituálé

Testradír

Egész testet felfrissítő átdörzsölés választható erősségű és illatú testradírokkal, hogy elősegítsük a bőr megújulását. A bőrradírozás során megszabadulunk az elhalt hámsejtektől, ezzel javítva a bőr oxigénellátását. A kezelés során a testradír jótékony összetevői a bőr mélyebb rétegeibe szívódnak be, hogy hidratálják, táplálják azt.

Aromatique arcrituálé

Általános szépítő és harmonizáló kezelés az aromaterápiás illóolajok bőrre és lélekre ható gyógyító erejével. A kezelés már az első pillanattól kezdve segít a teljes ellazulásban. A bevezető érintések csökkentik a feszültséget, a tisztítási folyamatot pedig a növényi hatóanyagok kellemes bűvöletében kezdjük el. Az illatokkal való játék folytatódik a vitalizáló arcmasszázzsal.

A kezelés időtartama

85 perc

A kezelés ára

45.900 Ft

A kezelés időtartama

85 perc

A kezelés ára

45.900 Ft

EGYÉB CSOMAGAJÁNLATOK

EGYÉB CSOMAGAJÁNLATOK

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA